top of page

Stagiair-gerechtsdeurwaarder

in Antwerpen

3397.jpg

Modero is een vooruitstrevend en dynamisch gerechtsdeurwaarderskantoor binnen een nationaal netwerk. We combineren de klassieke zorg voor individuele dossiers met een hypermoderne aanpak van grote projecten. In alles wat we doen hebben we oog voor de menselijke kant van ons beroep.

We groeien snel en leren elke dag bij. Daarom zoeken we een enthousiaste stagiair-gerechtsdeurwaarder om ons team in Antwerpen te vervolledigen.


Groei jij met ons mee?
 

Als stagiair-gerechtsdeurwaarder ben jij het eerste contact met justitie. Je bent een neutrale en empathische partner voor alle partijen. Je vormt een cruciale en unieke schakel binnen het gerechtelijk apparaat.

 

Maar vooral word jij het nieuwe gezicht van een moderne gerechtsdeurwaarder. Eén die gelooft in digitalisering en modernisering maar ook de kunst verstaat van laagdrempelige en eenvoudige communicatie​.

Wil je ons beter leren kennen?

​Bij Modero maak je deel uit van een groot en modern netwerk van gerechtsdeurwaarders over het hele land. Dit is jouw kans om je juridische kennis maatschappelijk te valoriseren.

 

We zijn een vooruitstrevend kantoor en willen ons voortdurend heruitvinden. Wanneer de samenleving verandert, kunnen wij niet achterblijven.

 

Wat we jou bieden

  • Een uitdagende en dynamische werkplek waarin je jouw sociaal en organisatorische talenten kan aanwenden.

  • De kans om jezelf te ontplooien en door te groeien.

Interesse? 

Dan horen wij graag van jou! Bezorg ons je motivatiebrief en CV via solliciteren@modero.be.

bottom of page